lauantai 4. kesäkuuta 2016

Gail

 Pitkästä aikaa käsitöitä. Hassua ajatella, että aikanaan (siitä on jo ainakin 10, kun sen aloitin) ensimmäinen blogini oli pelkästään käsitöihin liittyvä. Ja olihan mulla kirjablogikin silloin joskus, on vieläkin olemassa vaikka ei ole päivittynyt moneen vuoteen. Mutta ajat muuttuvat ja niin minäkin.

Käsitöitä on valmistunut hyvin vaihtelevalla vauhdilla viimeisen parin vuoden aikana. Ei oikeastaan montaakaan, jos ei lasketa tätä kevättä. Päättelyä ja nappeja odottavia töitä on ihan muutama nimittäin. Eräänä iltana pengoin lanka laatikoita ja löysin mm pussin, jossa on ostokseni Tallinnasta keväältä 2013... en enää muistanut mitä kaikkea olin ostanut. Muutama huivi ja sukkapari niistä varmasti syntyy, kunhan aika on kypsä. Marinoitukoot nyt vielä hetken.

Mutta tämä huivi, Gail. Tämä on toinen huivi tällä samaisella mallilla. Ensimmäinen oli musta ja meni ystävälleni muistaakseni 30v lahjaksi (kuutisen vuotta sitten siis) ja tämä valkoinen lähti nyt keväällä Tanskaan ystävälleni, häähuiviksi. Neulomisen aloitin jo viime syksynä eli hyvissä ajoin, mutta niin kuin tapana on ollut... projektit valmistuvat yleensä viime tipassa.

Lanka: pehmoinen silkkivilla Wetterhoffilta, Silvia.
Langan kulutus: noin 2 kerää, (100g = 1000m)
Puikot: 3,5mm pitsi Addit
 
 
Huivista tuli iso, 140cm leveä ja pari metriä pitkä runkopatjani ei ihan riittänyt pingotus alustaksi. Pehmoinen ja ilmava olisi varmastikin oikeat sanat huivia kuvaamaan. Toivottavasti myös lämmin morsiamen hartioilla, sitten kun suuri päivä joskus koittaa. Luulen, että tällä samalla mallilla teen vielä joskus itsellenikin huivin.

3 kommenttia:

 1. Moikka! Miun kirjablogissa olisi siulle haaste :)

  http://narseskankirjanurkkaus.blogspot.fi/2016/06/unpopular-bookish-opinions.html

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos, haasteet on aina kivoja 😊

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista