sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Resepti stressittömyyteen

Resepti s t r e s s i ttömyyteen 😉

S ä t e i l e omaa sisäistä kauneuttasi ja hyvää oloasi ulospäin, anna silmiesi hehkua ja olemuksesi huokua hyvää oloa ympärillesi niin, että säteilysi pienet tähtivyöt ympäröivät myös ympärilläsi olevat ihmiset.

T u n n e voimakkaasti, jokaisella solullasi, nauttien jokaisesta hyvästä hetkestä. Muista myös tuntea ja käsitellä kaikki vastoinkäymiset elämässäsi, koska niistä selvittyäsi olet entistä vahvempi.

R a k a s t a läheisiäsi ja elämää niinkuin et koskaan ennen, niin että sydämesi pakahtuu onnesta ja sytyttää tähdet silmiisi.

E l ä täysillä jokaisena päivänä kokien elämän vuoristoradan tarjoaman vauhdin hurman nousuineen ja laskuineen. Alamäessä levitä kätesi ja ota vastaan se mikä on tullakseen, koska pohjalta on tie vain ylöspäin kohti kirkkainta tähtitaivasta.

S e i k k a i l e elämän merissä ja metsissä, koe mahdollisimman paljon uutta ja ihanaa, koska se on itsestäsi kiinni, otatko vastaan elämän tarjoamat pienet ja suuret seikkailut vai jäätkö kotiin katumaan asioita, joita et koskaan uskaltanut tehdä ja kokea.

S u v a i t s e vastoinkäymisiä ja vastaasi tulevia tasaisia aikoja, koska voit uskoa, että jonain päivänä elämä kyllä heittää tiellesi jotakin tai jonkun joka saa sinut taas lentoon.

I l o i t s e siitä mitä sinulla on, älä anna kateuden, alakulon ja epätoivon pistävien piikkien repiä tähtisumuasi hajalle vaan pehmennä nuo piikit muistamalla, että aina jossakin on joku joka rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti